lørdag den 15. april 2017

Británia a Davis Cup: História zatienená uprostred chladu neistoty

Potom, čo dvakrát bol v blízkosti teroristických útokov v Madride a Londýne, zámok priznal, že bol zdráhajú cestovať.Ale nebolo to len zármutok, ktorý ochladil svoje kosti, ale nezhodu pokrytia športových udalostí v krajine, ktorá sa držala v Bet365-Kliknite tu strachu, s hlavným mestom, vzdialeným len 35 kilometrov, v uzamknutom teréne a teroristom, "Hrad by išiel, povedal, odpovedal na povinnosť, záväzok a solidaritu so svojimi spolupracovníkmi, ale nebol to pohodlný." Jamie Murray: "Davis Cup znamená len obrovský Myslieť si Andy 'Prečítajte si viac

Chtěl osláviť to, čo považoval za historický britský športový moment, súd s mikrofónom na svedkom Andy Murray, jeho brat, Jamie a zvyšok Hrdinovia získavajú trofej súťaže, ktorá sa začala v Spojených štátoch na prelome minulého storočia a ktorú Veľká Británia nezískala od roku, kedy George Orwell odišiel do boja v španielskej občianskej vojne.

Tim Henman, oveľa známejší Davis Cupper ako hrad, cítil podobne nepríjemný pocit z účasti Aj napriek tomu uviedol mierne odlišné výhrady za to, že nebudú: oneskorenie cestovania kvôli zvýšenému zabezpečeniu, ktoré by spôsobilo pre jeho manželku a tri deti príliš veľa ťažkostí.

Máte pravdu?Ľudia majú urobiť svoje vlastné mysli. Sledovanie, prehrávanie alebo pokrývajúce športu v tom, čo je takmer vojnová zóna by nemali byť statočnosť súťaž, ale novinári nemajú luxus ručný zber úloh, a to aj v športe. U všetkých úžasných dobách sme sledovali najlepších športovcov na svete z privilegovaných pohľadov na bal ených štadiónoch v okúzľujúcich mestách, tam sú časy, - ako je táto - keď sa dostane o niečo ťažšie.Sa rozlúčiť so svojou rodinou sa mierne ťažšie srdce.

Tento článok píšem na 08.04 Eurostar od St Pancras do Lille, spolu s kolegami z BBC a Slnka, a to by bolo spravodlivé povedať, Bonhomie má svoje obvyklé vysokej úrovni, aj keď čierny humor, že väčšina Britov z antidotá na chmúrne realitu, nie je nikdy ďaleko.

nečinný sme preč čas spomínať na legendárnych Doherty bratia, Reggie a Laurie, ktorý premohol Belgicku ako viktoriánskej valy tímu potom volal na britskej ostrovy v súťaži potom známy ako International Lawn Tennis Challenge, v pôvodnom Wimbledone v Worple Road, v roku 1904.

Čo bezstarostné časy sa jednalo [Slávnostnú večeru v Café Royal mal ponuku, ktorá vyzerala ako niečo z scenára Downton Abbey.

Potom, spievali, tancovali a hrali kartové triky, fajčili cigary a pili port odplaveniu chuť vinobranie šampanské, ktoré sprevádza ich slávnosť deviatich vynikajúcich kurzov.


Počas 10 rokov, samozrejme, svet by sa ponoril do svojho prvého celosvetového konfliktu a tie nevinné dni bude navždy preč. Facebook Twitter Pinterest celkový pohľad súdu počas tréningu na Flanders Expo v Gente.Fotografia: Jordan Mansfield / Getty Images for LTA

"Odvážni belgičania", ako budú navždy, za ich odsúdený odpor proti invázii svojej malej krajiny, ako aj ich zdanlivo pomazanú úlohu športových biča - odvtedy nedosiahli konečný výsledok. Veľká Británia tam bola v roku 1978 a stratila sa s Američanmi Johna McEnroea. Takže sme super-belgickí. A ako 12.000 Belgičanov, ktorí majú lístky na finále 2015, bude tam skupina s britskými fanúšikmi, ktorá má asi tisíc, ktorá bude mať spol očný cieľ. Flámsko Expo.Víťazstvo bude sladká, poraziť ťažké prijať -., Ale pravdepodobne menej, v oboch prípadoch, pretože chlad neistoty valcovacej cez ploché krajiny Flanders

Keď sme prišli na stanicu Lille, boli sme ferried do miesta konania autobus, ústretovo označené "britských médií". Ako jeden z našich číslo poznamenal: "No, to bude robiť to jednoduché pre nejaký idiot bombardér nás spot" Smiali sme sa. Slabo.

The Castle joylessness zmienil, bolo zrejmé, keď sme sa dostali na miesto, a to nielen preto, že sa podobala tisíc ďalších utilitárnej, multifunkčné ľadovej boxy. Nebol žiadny zmysel dejín tu žiadny kontext: Len radu tvrdých plastov miest okolo drop-in antukový kurt, na ktorom by sa tímy bojovať to, ako najlepšie vedeli.Nadchádzajúce vianočné prehliadky zahŕňajú Gent Militaria a Aussie Tours Oceánia Roadshow

Možno, že v tomto prostredí, to bude jednoduchšie, aby nejaký poh ľad na obyčajnú športové udalosti :. Nie je život a smrť, chlapi; Možno nabudúce; len hra.

Ľudia stále hovoria, že úprava náš každodenný život, aby vyhovovali zlý rytmus zbabelých teroristov je to víťazstvo pre silami zla. Nikdy to nie je tak jednoduché. Súťaž koncipovaný pred 115 rokmi Harvard študentov, aby posteklit bruško svojich starých koloniálnych pánov stojí za niečo, naozaj.

Ale to nestojí za jediný život.

Bet365 poker bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar