mandag den 10. april 2017

Nohejbal World Cup 2015: bolo to posledné, Austrália, Nový Zéland finále uvidíme?

Vo Svetovom pohári Netball kde boli zamiešané medzinárodných rebríčkoch a tri najplodnejšie cieľ scorers zahŕňal Malawi, ktorý hrá ako nikto iný ako, gigantický Jamajský ktorý piloval svoje remeslo v ANZ majstrovstiev a 21-ročný univerzitný študent z Južnej Afriky, otázky o dlhovekosti športe Trans-Tasman dominancie sú nevyhnutné

Austrália a Nový Zéland -., ktorí vyhrali každý Svetový pohár bar jednu pretože turnaj sa začal v roku 1963 - sa ich právoplatným miesto vo finále v Sydney Acer Arena v nedeľu a doručenú šikovná a down-to-the-wire hra nohejbal svet očakával.Ale nástup talentovaných afrických strán a rýchly, Trans-Tasman-isation 'o jamkovú hru iných národov, vrátane Anglicka a Južnej Afrike, je vzrušujúce pre hru.

Malawi cieľ strelec, 25 -rok-old Mwai Kumwenda, bol menovaný hráčom turnaja po zhotovení neuveriteľných 351 gólov v ôsmich hrách do 10 dní, chýba len 31, za sadzbu presnosť 91%, a je toho dôkazom.

Kumwenda, ktorý pochádza z Blantyre je obchodné centrum Malawi len "zvážnel" o nohejbal v 17 rokoch a rozvíjať svoju hru v Austrálii, potom, čo bol Videli Victorian tréner Maxine Wauchope na World Youth Cup v Cookových ostrovoch v roku 2009.

Študovala s viktoriánskej tímom, vlny Peninsula, a pokračoval sa stať prvým africkým hráčom podpísať s stranou ANZ Championship.

bola Canterbury Tactix, kivi povolenie, v posledných dvoch sezónach a zatiaľ čo jej hra zachováva svoju ohromujúci letecký prvok a dychberúci, hrať loptu off stĺpika presunúť, ktoré vo svetovom nohejbal nikto iný nemôže replikovať jej rozkvitol pod trénerom Anna Thompson, bývalý Silver Fern.Ona je viac disciplinovaní, zlepšila sa jej telo positon v kruhu a má zdvihla kondíciu. Facebook Twitter Pinterest Mwai Kumwenda prijíma jej hráčom turnaja trofej na záver nedeľného finále. Foto: Steve Christo / Corbis

Hra pre jej národnú stranu vo Svetovom pohári je 183 cm hviezda pomáhala pri víťazstve nad Južnej Afrike, na Srí Lanke a Singapure v úvodných kolách a Ugandy v kvalifikačných kolách. Oni tiež stratil na štvrtej-zaradil Jamajke, ale mlátil Wales.

Queens tlačil Nový Zéland úplne v ich kvalifikačnom kole zápas v tomto týždni, ale padal len krátky, stráca osem k eventuálnemu strieborných medailistov.Dôležité je, že sa jej skúsenosti na úrovni ANZ, Kumwenda nebol zastrašiť obrancov Silver Ferns.

Návrat Svietidlo proti Juhoafrickej republike v nedeľu, na piatom mieste, bol jedným z hier turnaja a to napriek Kumwenda streľba 36 z 41, 88%, nemo hla získať jej bok cez linku ,

Juhoafrická republika posunula svet rebríčku s výhrou 48-46. - a signalizuje ich vzniku za vážnu hrozbu v nasledujúcich rokoch príliš

Pod trénerom, Australian statný Norma Plummer - kto riadil Austrálii v roku 1970 a viesť diamanty víťazstvo svetového pohára v rokoch 2011 a 2007 ako tréner - sa Proteas sú prirodzene hrá oveľa viac Trans-Tasman štýl a majú niekoľko zaujímavých mladíkov.tréner Facebook Twitter Pinterest Južná Afrika Norma Plummer dať vieru v mladosti na tohtoročnom turnaji. Foto: Paul Miller / AAP

Po ich 31-66 stratu do Austrálie, Plummer identifikované traja hráči, ktorí to mohli robiť na úrovni ANZ daný šanca, ktorá sa zamerala na 21-ročného gól strelca a plný doba univerzitný študent, Lenize Potgieter, cieľom obrany Karla Mostert a centrum Izette Lubbe.

Potgieter dokončil pohár 298 gólov, z 333 pokusov o 89%. Plummer povedala, že všetk y atribúty špičkového netballer, ale potreboval expozície na vyššej úrovni - čo by sa potom premietajú do svojich predstavení pre svojej krajine.S tromi alebo štyrmi hráčmi bitka kalenej by sezónach v majstrovstvách ANZ, Južná Afrika by mohla byť iný tím na budúci majstrovstvách sveta.

Aktuálny ANZ Championship hráč sa 196 cm jamajský Romelda Aiken, ktorý stojí na čele Queensland Firebirds až na poslednú gasp premiérskej funkcie na začiatku roka spolu Diamonds Laura Geitz, Kim Ravaillion a Rebecca Bulley bol tretí najpresnejší strelec v pohári. Ona skončil s 216 z 233 pre návratnosťou 93%.

Bola jednou z hviezdnych atrakcií na majstrovstvách sveta, sa svoju hru na inej úrovni k jej zákazu ANZ Championship-hracej spoluhráčov. Jediná škoda bola, že dodávky sa jej v kruhu bol druhoradý v porovnaní s tým, čo ona používa pre týždeň-in, týždeň-out na Firebirds.Len si predstavte, poškodenie mohla spôs obené lepšie služby. Facebook Twitter Pinterest Geva Mentor priniesol všetky svoje skúsenosti ANZ Championship do Sydney. Foto :. Matt Král / Getty Images

Vzostup a vzostup Anglicku v posledných rokoch je priamo úmerná počtu svojich hviezd spojovacích zoznamy ANZ Championship príliš

Aj keď world-class kapitán Geva Mentor bol v Melbourne Vixens po niekoľko rokov, midcourter Jade Clarke je rýchlejší, zámočník a agresívnejší vďaka sezón na Nový Zéland-založený Waikato Bay of Plenty Magic a Sydney Swifts.Jo Harten nič neurobila, ale pestuje ako hráč po vstupe do kúzelného a Serena Guthrie, ktorý je s mystikou na Novom Zélande, pochádzal z veku v tomto turnaji.

Je to pomalé horenie, ale obaja v Anglicku a Jamaica sú chipping ďaleko na nohejbal prevalcovať - ​​a silu a úspech šampionátu ANZ hrá dôležitú úlohu. Iné národy sú tiež objíme zodpovedať, full-súd obranný štýl zdokonalil tým, Aust rálii a na Novom Zélande.

Vo svojich tlačových konferenciách po zápase zlatej medaily nedeľné, ako Silver Ferns tréner Wai Taumauna a diamanty šéf Lisa Alexander vyrobená bod upozorňovať na zaujímavé mládež prichádzajúce cez pozície.Aj keď majú pravdu - hĺbku talentu v oboch nohejbal-mad národov je rovnako hlboké ako Tasman deliace krajiny - môžu mať trochu pozerať ďalej do cudziny pri posudzovaní ich hlavné hrozby prísť 2019 Netball Svetový pohár v Anglicku.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar