tirsdag den 11. april 2017

Silva je v PSG šťastný a odchod neplánuje

Silva je v PSG šťastný a odchod neplánuje Thiago Silva odvádza v PSG skvelé výkony a dlhodobo patrí medzi najlepšie hodnotené stopery na svete. Niet divu, že o jeho služby javí záujem mnoho klubov. Posledný z nich je Barcelona, ​​ktorá hľadá nástupcu slávneho veterána Carles Puyol. Tým sa ale Thiago Silva zrejme nestane, pretože ten odchod z bohatého klubu neplánuje.
Brazílsky reprezentant a niekdajší hráč AC Miláno dokazuje aj vo francúzskej Ligue 1 svoje kvality a pravidelne sa ocitá na zoznamoch posíl radu veľkoklubov. Tým posledným v rade je katalánsky gigant, ktorý túži vystužiť svoje defenzívne línie po odchádzajúcim symbolu posledných rokov.Carles Puyol po sezóne ukončí svoje dlhoročné angažmán v Barcelone a práve Thiago Silva je označovaný ako jeden z jeho možných nástupcov.
Thiago Silva má ale vo Francúzsku platnú zmluvu, ktorá ho v Parku princov drží aspoň do leta roku 2018 a chce ju dodržať. V rozhovore pre špani elsky denník Marca dvadsaťdeväťročný Brazílčan jasne uviedol: "Keď čítam podobné správy v médiách, som za ne rád. Ukazuje to, že robím dobre svoju prácu a že ju ľudia oceňujú. Som veľmi rád, že ma sleduje aj tak prestížne klub ako Barcelona, ​​ale nemám v pláne odchádzať z Francúzska. Chcem tu naopak byť až do konca mojej zmluvy.Potom uvidíme, čo sa stane. "
Ešte pred pár rokmi by pravdepodobne každý hráč preferoval skôr Barcelonu. V tej dobe totiž vládla s neotrasiteľnou pravidelnosťou európskeho futbalu, zatiaľ čo PSG patrilo k priemerným tímom domácej súťaže. to už ale neplatí, pretože hra Barcelony postupne upadala a na čele európskych tímov ju vystriedal mníchovský Bayern. Ani pod trénerom Gerardom Martinom sa katalánskej pýche nedarí tak, ako sa to stávalo skôr.
Naproti tomu PSG sa stalo jednoznačným Hegemony Ligue 1 a vďaka masívnej podpore zahraničného kapitálu si mô� �e dovoliť angažovať tie najväčšie hviezdy.PSG je pod vedením trénera Laurenta Blanca na najlepšej ceste k obhajobe domáceho titulu, dobre nakročené majú Parisiens tiež v Coupe de la Ligue, a navyše môžu aj naďalej snívať o finálovom zápolení v Lige majstrov. PSG nikdy európsku súťaž nevyhralo, ale brazílsky obranca je presvedčený, že teraz nastal ideálny čas zmeniť túto štatistiku.
"Keď budeme pokračovať v nastavenom trende a budeme mať aj šťastie, tak si myslím, že by sa nám mohlo podariť Ligu majstrov aj vyhrať. Máme dostatočne kvalitný tím na to, aby sme uspeli v každej súťaži, do ktorej nastúpime. Teraz je čas zmeniť históriu a písať novú.Chceme Paríži zabezpečiť trofeje a dúfam, že sa nám to čoskoro podarí, " zveruje sa brazílsky reprezentačný obranca.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar