tirsdag den 11. april 2017

Melbourne Storm ujsť príležitosť k pohybu do NRL prvej štvorke so stratou Newcastle

Melbourne fúkal zlatú príležitosť k pohybu do NRL vrcholu štyri so stratou nárazy do pivničných obyvateľov Newcastle.

The Storm by sa posunuli vyššie Souths a Sharks na štvrtom mieste s výhrou nad rytieri, ale namiesto toho dodaný jedno zo svojich najhorších výkonov sezóny v strate 20-6 u AAMI Park.

je to už tretíkrát v tejto sezóne prišli na stranu sedí na dne NRL rebrík.

Ich prvá polovica opustil tréner Melbourne Craig Bellamy dýchacie oheň so svojim tímom chýba 16 kladkostroja a len dokončenie 11 zo 18 sád, s jednoduchým 39% z majetku.South Sydney Greg Inglis podstúpiť operáciu na problematické koleno Viac

Rytieri udával tón čos koro do vedenia cez kapitána Kurta Gidley v šiestej minúte sa Storm ani dotyku lopty, ktorá jej predchádzala.

Keď oni robili dostať svoje ruky na to, že robil to počítať s obranca Cameron Munster vymkol táhlice dosadnúť.


Ale to bolo všetko Melbourne veriaci museli fandiť asi v prvá polovica ako Newcastle zaznamenal ďalšie dva pokusy, a to prostredníctvom druhej veslárov Tariq Sims a potom sa zachytávacím úsilie halvbek Tyrone Roberts.

S rytieri vracajúci sa AAMI Park prvýkrát od Alex McKinnon utrpel tragickú poranenia Betclic-Bonus čaká na Vás miechy v riešení na zemi začiatkom minulej sezóne, Sims hold McKinnon, keď strelil svoj pokus.

až 18-6 hladné Knights naďalej sondovať obranu Storm v druhom polčase, pretože domác i celok sa snažil nájsť ich rytmus.

Winger Akuila Uate minul šancu Melbourne preč v 50. minúta, keď sa posúva loptu cez čiaru a pokúsil sa ju zem.

Ale ťažká obranná mýto z prvej polovice vzala svoju daň na búrky a neboli schopní vykúzliť comeback.

Chyba so siedmimi minút vľavo na hodiny od Storm kapitána Cameron Smith znázornil svoj večer, keď kopol do 20 m znovu von na plné, čo má za následok sankcie, ktoré Roberts pribil k zápasu-víťazný marže .

Betclic-Ďalšie informácie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar