torsdag den 13. april 2017

Anglicko kapitán Chris Robshaw: necháme Twickenham dav dole

Anglicko bude musieť, aby sa história, sú chcete vyhrať Svetový pohár sú hosting.Žiadny tím vyhral turnaj po tom, čo stratil hru v základnej skupine a každý zápas je knock-out jeden pre nich od tejto chvíle začína s Austráliou tu v sobotu.

Anglicko mohla vyvodiť zápas if ich kapitán Chris Robshaw zvolil kopať penaltu tri minúty ísť okamihov potom, Wales vzal vedenie prvýkrát od otvorenia štvrťroku, ale rozhodol pre line-out, ktorý sa odrazil.

"mal som rozhovor s kopy a rozhodli sme sa, že ako to bolo ťažký trest (z 30 metrov, široká na pravej strane), museli by sme ísť linka-von," povedal Robshaw na konci večera, keď namiesto-kickers Owen Farrell a D an Biggar pristál 15 kopy z 15 medzi nimi.Facebook Twitter Pinterest Wales hranou dopredu v poslednom štvrťroku ich Rugby World Cup zápase proti Anglicku u Twickenham v sobotu porazili domáci tím 25-28

"Mali sme poháňaný pár mláti dobre tesne predtým, ale to nebolo treba. Chceli sme ísť o víťazstvo, nie draw, ale teraz musíme siahnuť hlboko, nájsť veľkú reakciu a ukázať nejaký charakter.Dav nám dal obrovský výťah a cítim, že je sklamať. "

To sľubuje, že bude testovanie týždeň Anglicko tréner Stuart Lancaster, ktorý bol široko kritizovaný pre šťourat so svojím zadným oddelenia pre Wales zápas, ale poukázal na to, že zápas bol stratený nedisciplinovanosti v rozpise, ktorý dal Biggar príležitosť kopnúť sedem pokút a udržať Wales v kontakte počas veľkej časti zápasu, keď oni boli prehral.

"som úplne zdevastovaný," povedal Lancaster. "Hrali sme tak dobre, a napriek tomu skončil stratou. R ozhodnutie o treste na konci je pre tých, ktorí sú v strede diania, ale ak ste uskutočnenie hovoru budete musieť klinec.Nemôžete dostať správu o tak to je irelevantné, čo si myslím. Hry nie sú vyhral a stratil na jednom rozhodnutí.


Hrali sme dobre už dlhší čas, tak odnášať strata je pitvania. Musíme ísť ďalej a všetko, čo Unibet-Bonus čaká na Vás teraz príde na bitie Austrálie v sobotu už som hráčom povedal that.Chris Robshaw je hazard Dooms Anglicku opakovať známe nedostatky | Andy Bull Viac

"Je tu ešte veľa rugby byť hraný v skupine. Wales musieť čeliť Fidži a Austrálii a bonusové body, ktoré sme zachytili sa môže ukázať ako rozhodujúce. Je to skúška charakteru a musíme hrať dobre od tejto chvíle.Cítil som, že sme to urobili proti Walesu, hlavne v prvej polovici, ale naša disciplína nás zbavila, najmä pri poruche, a to je niečo, na čo musíme sa pozrieť. "Lancaster dodal:" Bola to neuveriteľná Atmosféra na zemi a som fanúšikov sklamaný. Boli sme o 10 bodov vpred v jednom bode v druhej polovici a potom 19-12 hore. Mali sme byť schopní odtiahnuť a hľadali sme kontrolu, kým Wales neudelí ich pokus. Teraz nie je čas hovoriť o tom s hráčmi, ale v pondelok posilníme nedôveru s hráčmi. "Rovnako ako Wales, Anglicko stratilo niekoľko hráčov na zranenie.Druhý riadok Courtney Lawes odkulhal off v polčase, nasledoval krátko po prestávke u skrumáže-napoly Ben Youngs a šlapka Tom Youngs a No 8 Billy Vunipola neskôr opustil ihrisko po ukončení liečby.

" budeme musieť zhodnotiť, "povedal Lancaster. "Budeme musieť vyhrnúť rukávy celkom rýchlo a pripravte sa na Austráliu. To sa zmenilo v knock-out turnaj pre nás teraz, ale pred štyrmi rokmi Franc úzsko stratila dve bazén zápasu a dorazilo do finále. Bolo sklamaním prísť do Walesu, ale ja by som bol sklamaný s remízou, a to je teraz o tom, ako budeme reagovať. "

Unibet-Registrácia zdarma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar