fredag den 14. april 2017

F1 príspevok na britskom hospodárstvo je podceňovaný, hovorí Williams boss

V čele Williams Formula One tím povedal, že hodnota F1 na britskú ekonomiku je podhodnotené, a že šport je v popredí zásadný oblasti výskumu a vývoja, ktorý môže podporiť spracovateľský priemysel.

claire Williams povedal, že šport bol predstaví vrchol technológie a bol zásadný testovacia sada pre nové inovácie.

Sedem z 10 Formula One tímy so sídlom vo Veľkej Británii a investovať podľa odhadov £ 1 miliardu do výskumu a vývoja každý ročne.Motorsport priemysel zamestnáva viac ako 40.000 ľudí vo Veľkej Británii.

George Osborne pochod tvorcov utrpel porážku v poslednom mesiaci, s Rolls-Royce a BAE Systems oznamuje práce losses.We dúfali pochod z tvorcov, ale aj BAE nedokáže produkovať tovar viac

Avšak, aby investície boli realizované v úvodnom Formula One tímy vo Veľkej Británii zostávajú svetlým bodom pre priemysel.

Williams, námestník šéf tímu a obchodný riaditeľ tímu, povedal: "to, že vo Veľkej Británii ako F1 srdce by nemala byť podceňovaná.Myslím, že to je podhodnotená príspevok robíme. "

Bola jednou z hlavných rečníkov na konferencii CBI minulý týždeň a je dcérou zakladateľa a istiny tímu Sir Frank Williams, aj keď v skutočnosti nemá zo dňa na deň konania.

39-ročný, že rovnica jeden ukazuje cestu vo vývoji hybridnou technológiou v motoroch a KERS, známy ako KERS. Williams zriadila pokrokové technické divíziu pre prenos inovácií vyvinutých vo formule jedna aj do ďalších oblastí, ako sú cestné vozidlá.Facebook Twitter Pinterest Claire Williams:, Technológie a inžinierstva sú v centre mesta, čo rob� �me. 'Fotografie: Leon Neal / AFP / Getty Images

"Technológie a inžinierstva sú v centre mesta, čo robíme, a vždy boli, "dodala. "Autá sú mimoriadne kusy kitu. To je jeden z najviac vzrušujúcich vecí, o tom [športe]. "

Formula One bol kritizovaný za kladením prílišného dôrazu na technológii vozidiel skôr než zručností jednotlivých vodičov, s televíznym divákom ubúdajúce ako tím Mercedes viedol o Lewisa Hamiltona dominuje preteky.

Avšak, Williams hit späť na kritici tohto športu. "Inovácia je v čele a vždy by malo byť.To je vrchol [technológia], "povedala.

" F1 je skvelý šport. Všetky športy majú problémy, a musíme sa uistiť, že sa riešenie týchto problémov. Avšak, my sme najsledovanejším športom na celom svete, ktorá by nemala byť zabudnutá. "

Williams povedal, že je dôležité, aby Formula One je udržateľná pre zúčastnené tímy, s niektorými s vyššou finančnou zá ťažou, ktoré sa snažia splniť náklady na vývoj nových technológií.

tím Williams súhlasil sa zaoberá inými spoločnosťami partnerstvo pracovať na novom vývoji. Medzi ne patrí BT, na FTSE 100 autodiely tvorca GKN a Avanade, technologickú skupinu

Adam Warby, výkonný riaditeľ Avanade, povedal: ". Združenie sa športom je skvelý zarovnanie pre nás.Finančne nezverejňujeme výšku úsilia a peňazí, ale je to dôležitá suma. Nie je to o rozhodovaní [o Williamsovi], ale o tom, ako pomôcť urobiť najlepšie rozhodnutia. "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar